Algemene verordening gegevensbescherming
Hondentrimsalon ‘de Boomery’
Dit is de privacyverklaring van Hondentrimsalon ‘de Boomery’. Wij zijn gevestigd aan Duitslandlaan 6 in Schoonebeek en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01165100. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0524 532709 en via de mail; ilonaklaassen@hotmail.com
In deze privacyverklaring kunt u terugvinden hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.
Persoonsgegevens
Hondentrimsalon ‘de Boomery’ verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten.
De persoonsgegevens die wij verwerken voor de klantenkaarten zijn: Naam eigenaar, adres, postcode + woonplaats, telefoonnummer. Naam hond, ras, leeftijd, medische kenmerken, omschrijving van het gedrag, geboortedatum en dierenarts.
Deze gegevens zijn wij nodig om onze diensten te kunnen verlenen en contact met u te kunnen leggen indien dit nodig is.
Daarnaast kan onze administratie worden opgevraagd door de Belastingdienst en op basis van wettelijke verplichtingen kunnen wij dus gegevens aan hen moeten verstrekken. Naast de Belastingdienst (indien gevraagd) worden uw gegevens met niemand gedeeld.
Uw gegevens worden bewaard tot het moment dat uw hond komt te overlijden of twee jaar na de laatste uitgevoerde trimbehandeling.
Recht op inzage
U mag altijd de gegevens die Hondentrimsalon ‘de Boomery’ van u heeft verzameld inzien of wijzigen als ze onjuist zijn.
Website
Hondentrimsalon ‘de Boomery’ houdt op de website geen bezoekersgegevens bij en maakt geen gebruik van cookies.
Beveiliging
Hondentrimsalon ‘de Boomery’ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en bewaart u gegevens in een map welke alleen tijdens werkuren aanwezig is in de salon. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn kunt u contact met ons opnemen.
Klachten
Bij schending van uw privacy heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
©Hondentrimsalon ‘de Boomery’ 14/03/2018