Hondentrimsalon ‘de Boomery’ is een trimsalon waar hygiëne, netheid, kwaliteit, maar vooral ook het welzijn van uw hond staan op de eerste plaats.

Mijn naam is Ilona Klaassen en na het succesvol afronden van de opleiding ‘dierverzorging’ aan het AOC Terra te Emmen en de studie ‘hondentoiletteren’ bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik ben ik in oktober 2009 gestart met de trimsalon. Het is een  professionele, vakkundige trimsalon en u weet dan ook zeker dat u te maken heeft met een gediplomeerde trimster. De salon is gevestigd naast mijn huis, waar ik woon met mijn man en zoontje.

Een erg belangrijk punt in de trimsalon is het op de juiste manier behandelen van de honden. Rust, ontspanning en geduld. Ik vind het erg belangrijk dat uw hond zich tijdens de trimbehandeling prettig voelt en natuurlijk dat hij goed verzorgd naar huis gaat. Het welzijn van uw hond gaat voor alles. Per hond plan ik voldoende tijd in en zorg ik voor een prettige en rustige omgeving, waar iedere hond veel baadt bij heeft.

Het is een trimsalon waar alleen op afspraak gewerkt wordt.

Wat u van de trimsalon kunt verwachten:
– Diervriendelijke behandeling
– Trimbeurt naar uw eigen wensen (indien mogelijk)
– Zeer hygiënische en nette salon
– Uw hond is alleen in de salon aanwezig, dus geen blaffende honden op de grond. (een enkele uitzondering mogelijk)

thumbnail_IMG-20200930-WA0006