Elke trimsalon hanteert zijn/haar eigen tarieven. De prijs is afhankelijk van wat uw trimsalon uw hond kan bieden aan verzorging. De prijs wordt bepaald aan de hand van de grootte van de hond, de vacht, het aantal uren werk en natuurlijk de wensen van de klant. Voor een prijsindicatie voor uw hond mag u via de mail of telefonisch altijd contact opnemen. Echter een prijsopgave zonder de hond te hebben gezien is bijna niet mogelijk. Als u precies wilt weten wat een trimbeurt gaat kosten, kunt u het beste even langs komen met uw hond. Neemt u genoegen met een indicatie van de kosten, houdt er dan rekening mee dat de prijzen die ik dan noem normaal gesproken vanaf prijzen zijn. Deze prijzen zijn namelijk gebaseerd op een goed onderhouden vacht. De tijd die extra nodig is voor het ontklitten van uw hond, wordt bij u in rekening gebracht. Dus: hoe beter u de vacht van uw hond onderhoud, hoe voordeliger de trimbehandeling.  Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat ik het tarief tijdens de behandeling aanpas, doordat de behandeling meer werk of juist veel minder werk zal zijn.

Bij constatering van vlooien wordt de hond hiertegen behandeld en worden de kosten hiervan doorberekend.

Alle prijzen zijn inclusief: BTW, sociale lasten, elektriciteit, verzekeringen, gas, water en licht, telefoonkosten, relevante lidmaatschappen, advertentie- en reclamekosten, onderhoudskosten voor instrumenten, vachtverzorgingsproducten, nascholingsdagen, administratiekosten, vakliteratuur, schoonmaakkosten etc.

Bent u verhinderd? U wordt verzocht de verhindering z.s.m. te melden. Komt u uw afspraak niet na zonder te annuleren? Dan wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

thumbnail_IMG-20200930-WA0010